Na 4 jaar samen met een vriendin met heel veel plezier onder de naam Oh-Wat-Leuk gewerkt te hebben, werd het tijd om mijn hart te volgen en meer ruimte te geven aan eigen ideeën. En dat besluit heeft gestalte gekregen onder de naam By Trommel.
Het assortiment van By Trommel weerspiegelt mijn liefde voor warme, stijlvol ingerichte interieurs, waarbij het accent ligt op natuurlijk producten en organische vormen. Natureltinten, maar ook eclectische kleuren die de natuurlijke omgeving versterken.
Ik ben altijd op zoek naar onderscheidende producten en artikelen, die u met veel moeite elders zult vinden. By Trommel draagt in dat opzicht een eigen signatuur.
 
Mijn huis is tevens de showroom van ByTrommel, die voortdurend verandert van uitstraling. In deze setting krijgt de bezoeker een beter beeld van hoe meubels, verlichting en vloerkleden staan in een interieur in plaats van in een showroom. Door een waarheidsgetrouw sfeerbeeld te creëren wordt de bezoeker meegezogen in de beleving. Afmetingen van banken en tafels krijgen zo een platform. Niet onbelangrijk is, dat ik met deze aanpak de persoonlijke benadering van By Trommel wil benadrukken. Aandacht voor de persoonlijke wensen in plaats van de andere bezoekers, die een showroom in en uit lopen. Onder het genot van een kopje koffie neem ik samen met u de tijd om te kijken of een bank wel bij u past. Of een vloerkleed de juiste kleurstellingen heeft voor uw interieur.
 
Twijfel? Geen zorg. Dan maken we samen een afspraak om een keer bij u thuis te kijken. Zodat ik u advies op maat kan geven. Hier is een minimaal bedrag aan verbonden, maar vertrouwt u mij: ik luister naar de klant en weet daardoor haarfijn wat er ontbreekt.
Oriënteert u zich hier op uw gemak en bekijk de fraaie producten, waar ik zo trots op ben.
En niet onbelangrijk: de prijzen zijn scherp!
 
Misschien mag ik u een keer bij mij thuis verwelkomen? Heeft u op voorhand vragen, aarzel dan niet deze via het contactformulier in te sturen. By Trommel antwoordt altijd zo snel mogelijk.
 
Tot ziens!
 
Marianne Allard
By Trommel
 
 
 
 


 
 
 
 
 
Wij gebruiken cookies om onze site te blijven verbeteren. We slaan geen verdere persoonlijke gegevens op.